Vissa dagar är inte som någon annan och vi vill inget hellre än att bara gå hem och dra täcket över huvudet. Det är såna dagar vi måste ta oss  i kragen och stå upp för oss själva och göra det bästa av situationen. Om man slutar synas så kommer man tillslut sluta finnas. Då det gäller media finns det inte dålig publicitet, där är all publicitet bra. Fast man kan undra hur bra det är för Sverige demokraterna nu inför valet att hela tiden få negativ publicitet. Jag tror det hjälper dom att synas och höras inför valet så alla vet vilka dom är. Hur mycket har allmänheten hört om Kristdemokraterna? Jag har iallafall inte hört mycket om dom och hur de försökt fånga oss nya som ska rösta. Men såklart vill man ha bra publicitet dock är det bättre att synas överhuvudtaget än ingenting alls, åtminstone när det gäller politik.
 
Driver man en blogg och skulle vilja ha det som heltidsjobb är det extremt viktigt att veta hur man ska marknadsföra sig på bästa sätt för att få många läsare. Utan läsare vill inte reklambolag ha sin reklam på bloggen, utan om det ska gå att ha en blogg måste den besökas så pass mycket att reklambolag vill sälja sin reklam för att den ska visas där. Kommunikationen mellan läsare och bloggare är därför väldigt viktigt för att bloggare ska kunna ge det läsaren söker. 
 
Man bör synas för att folk ska veta om sin existens. 
 

1 kommentarer

Karin

31 Mar 2014 10:35

Bra! Du börjar i det lilla perspektivet, med den lilla människan. Du fortsätter sedan med att sätta det hela i ett större perspektiv, med samhälleliga frågor.

Kommentera

Publiceras ej